Referenties

Hieronder vindt u referenties van eerdere projecten.
Ik zou het heel erg fijn vinden wanneer u ook een referentie achter laat.

Facebook referenties

Referenties

Hugo & Marijke

Wij hebben Walther van der Niet leren kennen als een betrouwbare aannemer die zijn werk en dat van zijn onderaannemers goed weet te plannen. Behalve aannemer is hij ook timmerman en dat maakt dat hij in de uitvoering meewerkt, veelal samen met zijn broer Gerard. Beide mannen zijn harde en consciëntieuze werkers van wie je op aan kunt. Wij zijn via een architect van de Huizenaanpak met zijn bedrijf in contact gekomen want het doel van de renovatie van ons meer dan 100 jaar oude huis was ‘verduurzaming’. Dat betekende voor ons behalve het isoleren van de buitengevel, het dak en de vloer van de keuken ook het volledig strippen van badkamer en keuken, het plaatsen van nieuwe puien, een nieuw glasdak in de serre en de aanleg van een nieuwe badkamer. Voor ons bewoners een ingrijpende klus, maar het resultaat mag er zijn! Hugo & Marijke
Haarlem, 27 oktober 2019

Geuzebroek

Walther heb ik zien werken bij mijn dochter. Mijn gedachten gingen uit naar de werkzaamheden bij mij thuis, als het zo ver is dan vraag ik Walther! Walther heeft, met zijn collega, bij ons de gevel helemaal van potdeksel delen voorzien, de boeidelen en de windveren vernieuwd! Wat eens een armoedig huisje was heeft hij omgetoverd tot een prachtig oud Hollands stulpje! Bij 30 graden bleef hij gestaag doorwerken, geconcentreerd en met humor zette hij constant de puntjes op de i! Wanneer je iets aandroeg wat je graag nog gedaan wilde hebben dan hoefde je niets uit te leggen want Walther begreep onmiddellijk wat je bedoelde, pakte potlood en papier en tekende precies datgene wat je in je hoofd had! Een vakman in hart en nieren! Bedankt Walther, wij zijn er zeer gelukkig mee!
dinsdag 20 september 2016


B. Bouwmeester

Walter is een zeer kundig, nauwkeurig werkend, betrouwbare en gezellige timmerman met heel veel ervaring. Heeft bij mij in de keuken een nieuw kozijn een draagbalk en nog wat ander werkzaamheden verricht. Super content mee. TOP WERK!! Hartelijk dank hiervoor.
woensdag 14 september 2016


petronella kaestner, nel

Walther, heeft bij mij de keuken plafond verlaagd binnen een dag, en netjes achter gelaten. nel
dinsdag 16 augustus 2016


Jeroen

Walther heeft 4 ramen vervangen en dubbel glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en perfect werk afgeleverd ! Een volgende klus staat al in de planning.
dinsdag 05 juli 2016


Paula en Frans Zoon

Walther heeft vandaag zijn klus bij ons afgerond.
Mag wel zeggen super werk gedaan, een aanrader voor ieder die in de toekomst een verbouwing of ander werk nodig heeft.
dinsdag 26 mei 2015


Perry en Corinne

Walther heeft onlangs bij ons de kozijnen vervangen aan de achterzijde van ons woonhuis. Ik mag wel zeggen, op een zeer professionele wijze! Walther werkt erg secuur en netjes. Binnen 2 dagen was de klus geklaard. Walther is een echte aanrader!!!
zaterdag 25 april 2015


Wendy Hoenderdos

Wij zijn bij Walther terecht gekomen via zijn buurman.
Walther heeft bij ons de eerste verdieping rechtop getrokken en de zolder daarop uitgebouwd. Dit heeft hij samen met zijn werkmaat gerealiseerd. Walther werkt ontzettend netjes. Maakt hele lange dagen als de deadline volgens hem niet gehaald wordt. Een verbouwing is een enorm gedoe maar het was heel erg gezellig. Wij zijn superblij met het resultaat. Voor een volgende klus zullen wij Walther zeker weer vragen.
dinsdag 28 oktober 2014


Hans Bakker

Walther werd ons aangeraden door onze schilder. Het is een vakman die zijn afspraken nakomt. Hij heeft inmiddels een aantal klussen voor ons gedaan: enkele dubbele ramen vervangen, gevelbekleding vervangen, scheuren in de muur gedicht. Alle klussen naar tevredenheid en tegen een redelijke prijs. Walther is een bekwame en betrouwbare vakman, die we van harte aanbevelen.
zaterdag 05 juli 2014


Theo Meijvogel

Walther heeft bij ons 2 kastenwanden gemaakt, nieuwe vloer gelegd, plafond vernieuwd en een nieuw kozijn incl glas geplaatst. Walther levert keurig werk. Alles is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Bij een eventuele volgende klus zullen wij zeker weer contact opnemen met Walther.
vrijdag 23 mei 2014


Corinne

Walter heeft bij ons (tesamen met andere vaklui) een complete begane grond verbouwing gerealiseerd. Uitbouw en verbouw. Walter is een zeer ervaren, professionele vakman. Hij denkt mee, geen vraag is hem vreemd, hij is vriendelijk en heeft zich altijd aan alle gemaakte afspraken gehouden. Wij zijn zeer tevreden over hem! En raden hem graag aan voor klussen van elke maat. Wij houden hem zeker aan voor klussen in de toekomst.
zondag 22 december 2013


Rene de Vries

Walther van der Niet is oprecht een vakman, iemand met veel kennis er jarenlange ervaring, dat is ook wel aan het werk af te zien.Voor kleine of grote verbouwingen is Walther van der Niet de aangewezen persoon, iemand die altijd discreet te werk gaat tegen een betaalbare prijs.
maandag 10 juni 2013


ResCon

Wather heeft voor ons bedrijf systeemwanden geplaats. Hij heeft dit naar volle tevredenheid van ons uitgevoerd. Walther kon snel aan de slag, hield zich aan zijn afspraken, werkte netjes, en dacht goed mee. Wij ervaren hem als zeer vakkundig en zullen hem zeker weer inschakelen indien nodig.
zondag 19 mei 2013